Tartalom megjelenítő

null c) Kivételezés szállítólevélre/számlára

Kivételezés: evvel gombbal lehetséges a kivételezés, kiadást jelent, ez történhet szállítólevélre vagy számlára.
Szállítólevélre történő kivételezés esetén további két lehetőség van. Történhet új szállítólevélre vagy nyitott szállítólevélre az adott termék kivételezése.

Új szállítólevél: itt megtörténik a bolt kiválasztása, az azonosító és dátum megadása után továbblépés a Tovább gombbal, ahol kikeressük az általunk kivételezésre szánt terméket és megadjuk a darabszámát, majd Hozzáadás és Mentés.

Nyitott szállítólevél: itt egy létező szállítólevél azonosítóját kell megadni, majd Tovább, itt a meglévő termékekhez tudunk még hozzáadni további termékeket és azok darabszámát, majd Hozzáadás és Mentés.

Számlára történő kivételezés esetén is szintén további két lehetőség van, lehet új számla vagy nyitott számla.

Új számla: itt ki kell választani a vevőt, majd megadni az azonosítóját, ezután a számla kiállításának dátumát lehet megadni, majd a teljesítés dátumát, a fizetési határidőt lehet megadni és a fizetés módját, majd Tovább ahol kikeressük az általunk kivételezésre szánt terméket és megadjuk a darabszámát, majd Hozzáadás és Mentés.

Nyitott számla: itt egy létező számla azonosítóját kell megadni, majd Tovább, itt a meglévő termékekhez tudunk még hozzáadni további termékeket és azok darabszámát, majd Hozzáadás és Mentés.