Tartalom megjelenítő

null h) Folyamattámogatás

A folyamattámogatás lefedi egy pékség/üzem értékesítési folyamatát teljes egészében, a rendeléstől, a szállítóleveleken át, egészen a számlázásig.

Rendelések menüpont

Egy megrendelés leadásakor az adott  rendelés kap egy azonosítót, majd a továbbiakban a rendelések listában lesz látható.
A rendelés státusza Megrendelve, ilyenkor a rendelés még módosítható és törölhető is, a megfelelő gombokkal.
A nyomtatás ikont választva a rendelési nyomtatványt látjuk.
Ha az adott rendelésben lévő termékeket legyártották, akkor a rendelés a Gyártás folyamatban státuszt kapja.

A Szállítólevél gombbal az adott rendelés Pakolt sátuszú lesz, a rendelésből egy Szállítólevél piszkozat készül. A Szállítólevél piszkozat a későbbiekben a Szállítólevelek menüpontban lesz megtalálható, státusza Új.
Szállítólevelek menüpont

A Szállítólevelek menüpontban található Új státuszú Szállítólevél piszkozat azonnal szállítható a megfelelő gombbal, de módosítható, vagy akár törölhető is. 
Szállítólevél piszkozat törlése esetén a piszkozat törlődik, a rendelés státusza visszaáll Gyártás folyamatban státuszra.

Szállítás gombot választva kész szállítólevelet kapunk, ekkor az addig Szállítólevél piszkozatból Szállítólevél lesz, azonosítóval ellátva, státusza Kiszállított lesz mind a szállítólevélnek, mind pedig a hozzá tartozó rendelésnek egyaránt.
A Kiszállított státuszú szállítólevél is módosítható még, van lehetőség a ténylegesen átvett mennyiségek beírására. 
A Számla gombbal az adott szállítólevél és a hozzá tartozó rendelés is Teljesített státuszú lesz, a szállítólevélből Számla piszkozat készül. A Számla piszkozat a későbbiekben a Számlák menüpont alatt lesz megtalálható, státusza Új.
Számlák menüpont 

A Számlák menüpontban található Új státuszú számla piszkozat azonnal kiállítható a megfelelő gombbal, de módosítható vagy akár törölhető is.

Számla piszkozat törlése esetén a piszkozat törlődik, a szállítólevél státusza visszaáll Kiszállítottra és a hozzá tartozó rendelés státusza is visszaáll Kiszállítottra.

Kiállítás gombot választva kész számlát kapunk, ekkor az addig Számla piszkozatból Számla lesz, azonosítóval ellátva, státusza Kiállított lesz. A kiállított számlák már nem módosíthatóak tovább.

Státuszok összegzése és egymáshoz való viszonya
Rendelés Szállítólevél Számla
Megrendelve - -
Gyártás folyamatban - -
Pakolt Új (szállítólevél piszkozat) -
Kiszállított Kiszállított -
Teljesített Teljesített Új (számla piszkozat)
- - Kiállított