Tartalom megjelenítő

null a) Új szállítólevél

Új szállítólevél: ezt az opciót választva lehetőség van új szállítólevél létrehozására.

Bolt: itt ki tudjuk választani a boltot.

Dátum: ez a fül alatt lehetőség van a dátum megadására, hogy melyik napon lévő rendeléseket olvassa be, illetve a Rendelések dobozban, a Szállítási időszak kiválasztására. Attól függően, hogy mely rendeléseket választjuk, a rendszer automatikusan kilistázza azokat a termékeket, amelyek a rendelésben szerepelnek.
Ha nem választunk ki időszakot, akkor egy teljesen új szállítólevelet is létre tudunk hozni erről a felületről.

Összegzés: ezen fül alatt látható az ár típusa, ami szintén előzetesen kerül megadásra egy adott bolthoz, emellett a kiválasztott termékek nettó árainak összege van feltüntetve, a kedvezmény ha van, az ÁFA és a bruttó összeg.

Az alsó fejlécen ha +Termék gombot vagy a Hozzáadás melletti legördülő nyílat választjuk, hozzá tudunk adni további terméket/termékeket. Egy termék kiválasztása után, annak szállítására kívánt mennyiségének megadására van lehetőség, majd a gombot választva máris bekerül a listába, ahol azonnal megjelenik a termék mellett 1 darab terméknek az árlistája szerinti nettó ára, valamint az Összegzés fül alatt az összes megrendelt termék együttes ára is. Az összes többi megrendelni kívánt termék ugyanígy adható meg, majd ha végeztünk, Mentés gomb, ha nyitottként szeretnénk elmenteni. Ha azonnal lázárjuk, akkor Szállítás gomb, ekkor már ténylegesen kiszállított lesz és a raktárból is kikerül.

Mentés gomb: Szállítólevél piszkozat.

Szállítás gomb: Kiszállított szállítólevél.