Tartalom megjelenítő

null b) Szállítólevelek

Lehetőség van egy adott időszak kiválasztására, például egy heti időintervallumot adunk meg, akkor látható az összes szállítólevél, ami arra a hétre lett leadva.
A nyomtatás ikont választva megjelennek az adott bolthoz tartozó szállítólevelek, nyomtatott formában.

A nyitott szállítóleveleket még lehetőség van módosítani, szállítani, csoportosan a Kijelöltek szállítása gombbal vagy törölni egyaránt, a megfelelő ikonokkal. Fontos, hogy egy szállítólevél csak akkor számlázható, ha az már kiszállítottként szerepel. 
A kiszállított szállítólevelek is módosíthatóak, megadhatóak az átvett és visszavett mennyiségek.

Az Átvett mennyiségekhez azon értékeket szükséges beírni, amiket az aznapi szállításból a boltosok ténylegesen átvettek az egyes termékekből. A Visszavett nevű oszlopokba pedig az előző szállításból visszavett termékek darabszámait szükséges beírni. A Pakolt és az Átvett értékek különbségei, valamint a Visszavett oszlopokba beírt termék darabszámok bekerülnek a rendszer Visszáru raktárába.

Az kiszállított szállítólevelek átvett és visszavett értékeinek rögzítése, majd mentése után, azok többszöri módosítására nincs lehetőség.
A kiszállított szállítólevél számlázásakor egy számla piszkozat készül, ami módosítható, törölhető. A későbbiekben a számla piszkozatok és a kiállított számlák listája a Számlák menüpontban lesz megtalálható. A kiszállított szállítólevél számlázásakor a szállítólevél teljesített státuszú lesz.

Adatelemzés gomb: Ezt választva elérhetőek klönféle kimutatások, diagramok.

Időszak kiválasztása után,- ami lehet egy nap vagy akár több nap is -, Mennyiség, Teljes Tömeg, Nettó és Táblázat füleken nézhetjük az adatokat.
Mennyiség fül alatt a különböző napokra rendelt, pakolt, kiszállított és a visszáru termékek mennyiségei láthatóak darabban megadva.
Teljes tömeg fül alatt az adott időszakra rendelt, pakolt, kiszállított és visszáru termékek össztömege látható kilogrammban megadva.
Nettó fül alatt az adott időszakra rendelt, pakolt, kiszállított és visszáru termékek összege látható Forintban (nettó összeg) megadva.
Táblázat fül alatt pedig az fentebb említett adatok láthatóak táblázatos formában.