Cikkek

Pékségek és cukrászatok vállalatirányítási rendszere érthetően!

Megérkezett a Brainy Bakery új sütőipari szoftver!

Napjainkban még mindig sok pék nincs nagy barátságban a számítógéppel. Sokan nem gondolták volna, hogy mostanában az egyik legfontosabb segédjük lesz, amely segíteni fogja munkájukat az informatikai programok alkalmazásával. Annak érdekében, hogy a jövőben több időt tudjon fordítani szabadidejére, hobbijára, családjára, a Brainy Bakery csapata kifejlesztett egy szoftvert, amely az adminisztrációban és az átlátható ügymenetben segít és megfelel az Ön és cége elvárásainak, igényeinek.

Miért érdemes péksége számára egy vállalatirányítási rendszert beszereznie, alkalmaznia?

A Brainy Bakery a rengeteg adatból hasznos információt varázsol. A sütőipari szoftver segítségével csökkenthető a pékségben a manuális műveletek száma és több segédszoftver kiváltása révén egy teljes körű alkalmazásra kell csak a jövőben támaszkodnia.  

Miben tudja támogatni a Brainy Bakery sütőipari szoftver az Ön munkáját? Elemzésben, a folyamatok teljes kézben tartásában és mindezt érthetően.

A Brainy Bakery legfontosabb funkciói közé tartoznak az alábbiak: a program rendelkezik alapanyag- és termékkatalógussal, kezeli az anyagnormát és emellett tápértéket számít, gyártmánylapot generál az egyes termékekre, árlistát nyomtat és követi a költségeket.

Mindezek mellett a rendszerben a rendelések felvételére is van lehetőség, kiszállítással, szállítólevél nyomtatással is rendelkezik és számlázási lehetőséget nyújt. 

Végez gyártásösszesítést, termeléskiírást, kézhez kapható az elkészítendő és elkészített termékek listája, a raktár felületen automatikusan naplózza a készletcsökkenést. Figyelembe veszi a szavatossági időt, valamint a kifogyó készleteket is jelzi a program.

Sok-sok példa arra, hogy miért használható hatékonyan a Brainy Bakery pékség-cukrászat vállalatirányítási rendszere. Tekintse át, mire nyújtunk megoldást, foglaljon időpontot, hogy bemutathassuk programunkat. A szoftvert ingyen is tesztelheti kényelmesen irodájában vagy otthon a www.brainybakery.com oldalon!   

Tudjon meg többet!