Cikkek

Péksége/cukrászata számára könnyen kezelhető szoftvert keres?

A Brainy Bakery-t Önnek terveztük!

Szeret kenyeret készíteni, odafigyeléssel megsütni, nem szeretné, hogy más elvonja a figyelmét az alkotásról? Például a sokunk által oly a feleslegesnek tartott adminisztráció. Levesszük a terhet a válláról, mert egy könnyen kezelhető sütőipari szoftver segítségével a korábbi idő ráfordítással ellentétben, sokkal gyorsabban elvégezheti a kötelező feladatait.

Igazán jó kenyér készítésével sok munka van, de még több feladat van az alapanyag és termékkatalógus összeállításával, a tápanyagszámítással, gyártmánylap összeállításával, nyomtatásával, árazással, raktárkezeléssel, számlázással. Soroljam még? Ugye, nem szükséges, már maga az olvasása is fárasztó. 

A Brainy Bakery sütőipari szoftver segítségével koncentráljon a kenyér elkészítésére, a többi feladatot pedig képletesen elvégezzük Ön helyett. A manuális műveletek csökkentésével és többféle segédszoftver kiváltásában egy teljes körű megoldást kínál az Ön számára a Brainy Bakery program.

Miért is kezelhető könnyen a Brainy Bakery? Megismertük a pékségek és cukrászatok igényeit, és erre a területre specializálódtunk. Gondos tervezéssel, az alapoktól építettük fel a rendszert, kompromisszumok és keresztmegoldások nélkül. Átlátható és következetes eszköztárat készítettünk a sütödék számára hasznos funkciókból.

A program tárolja a sütőipari nyersanyagokat, félkész termékeket, csomagolóanyagokat, majd ezekből termékeket lehet létrehozni. Gyártmánylap, termék címke, tápérték lista, allergén lista készíthető pillanatok alatt, amely nyomtatható vagy lementhető. Ez olyan fontos funkciókra épül, mint az anyagnorma kezelés és tápértékszámítás.

A gyártmánylapon szerepel az összes kötelezően feltüntetendő adat, mint például az előállítóra vonatkozó adatok, és a termék részletezése. A gyártmánylap tartalmazza a termék összetevőit, gyártástechnológiáját lépésről lépésre, illetve tápértékének adatait a termék tömegére vonatkoztatva, 100 g-ra nézve és a referencia beviteli érték alapján. Az allergének is felsorolásra kerülnek.

A termék élelmiszerbiztonsági és -minőségi jellemzőinek megadására is van lehetőség. Láthatók még továbbá, milyen irányelveket kell figyelembe venni, ha kiválasztjuk, hogy az adott termék melyik termékcsoportba tartozik a Magyar Élelmiszerkönyv besorolása szerint, ekkor a rendszerből betölthetők az idevágó sablonszövegek.

Egy másik nagyon fontos funkció a programban a tápértékek kiszámítása. Ehhez szükségesek a gyártóktól származó specifikációk, a nyersanyagokra vonatkozó tápérték adatokkal, allergénekkel, továbbá, hogy milyen egyéb tulajdonságai vannak az adott nyersanyagnak.

A fejlődés elengedhetetlen napjainkban, ezért tartozzon Ön is az újítók és változást meghozók népes táborába. Előzze meg versenytársait, hozzon egy jó döntést a Brainy Bakery sütőipari szoftver alkalmazásával. Kollégái támogatni fogják döntését. Legyen Ön is része a sütőipar digitális átalakulásának és ne maradjon le a digitalizáció útján, amely révén jelentős versenyelőnyöket teremthet üzeme számára. A Brainy Bakery szoftver hatékonyan segíti munkáját, amelyet betanítás nélkül is könnyen tud kezelni. A Brainy Bakery a jó választás, hiszen egyszerűen, könnyen érthetően használható sütőipari szoftver. Kérjen időpontot vagy keressen minket a következő elérhetőségeinken!

Tudjon meg többet!