Cikkek

Otthonról szeretné irányítani pékségét vagy cukrászatát?

Ez ma már nem álom.

Az elmúlt másfél évben hányszor, de hányszor hallottuk azt a szót, hogy home office. Nagyon sokan erre a munkavégzési formára kényszerültek a 2020-as helyzet miatt. Az ő számukra is egy nagyon hasznos és kényelmes megoldás a Brainy Bakery sütőipari szoftver használata.

A Brainy Bakery egy online szolgáltatás, ami bárhonnan elérhető, ahol van internetes kapcsolat és hordozható eszközön is egyránt használható. A program több nyelven is elérhető: magyar, német, angol, román, szerb. A Brainy Bakery szoftver használata által a pékség, cukrászat irányítása gyors és probléma mentessé válik, mivel a munkára fordított időt sokkal pontosabban lehet beosztani, valamint megspórolni is. Pillanatok alatt olyan kész információkat lehet kézhez kapni, ami sok esetben papír alapú munkavégzéssel órákba telne, esetleg egy személy egész napos munkáját tenné ki.

A szoftver rugalmasan testreszabható és az üzemre illeszthető, átlátható és könnyen használható felületekkel rendelkezik. A szoftver segítségével gyorsan és hatékonyan tudják átlátni a vezetők a pékség, cukrászat teendőit, az adminisztrációs teher minimálisra csökkenthető, valamint ha már alkalmazott más vagy többféle segédszoftvert, akkor érdemes a Brainy Bakery sütőipari és cukrászati szoftver kiváltásával egy teljes körű megoldásban gondolkodni, hiszen egy "kézben" tudja tartani cége vállalatirányítási rendszerét.

A Brainy Bakery számos hasznos funkciót kínál péksége, cukrászata számára. Melyek ezek a hasznos funkciók amelyek megkönnyítik az Ön munkáját? pl. a rendszer végez gyártásösszesítést. Adott nap kiválasztása után a rendszer összegzi a szükséges készítendő termékeket, azokhoz tartozó nyersanyagokat és csomagolóanyagokat, majd ezután történik meg a gyártásba adás, ahol rögzíteni lehet az elkészített mennyiségeket.

Beszállítók nyilvántartása, név, székhely adatok, telefonszám, ezek mind rögzíthetők. További hasznos funkciója a raktárkezelés, automatikus készletcsökkentés és naplózás, ahol a bevételezett nyersanyagokat, csomagolóanyagokat, illetve az elkészített termékeket a rendszer vezeti a raktárban. Ha a termékeket legyártják, az azokhoz szükséges nyersanyagok és csomagolóanyagok automatikusan levonódnak, valamint ha a raktárból megtörténik a termékek kiadása, az is szintén kikerül onnan.

Szakértő-fejlesztőink több mint 10 éves tapasztalattal a hátuk mögött válogatták össze a legfontosabb adatokat minden egyes funkcióhoz, és mindezt a lehető leglogikusabb tálalásban. A Brainy Bakery hatékonyan működő sütőipari/cukrászati szoftver sokszorosan megtérülő befektetés. Miért? Az üzleti eredményesség javítása biztosan garantált, a speciális folyamatokat rosszul kezelő dobozos megoldások helyett kifejezetten a pékségek, cukrászatok sajátosságait mindig szem előtt tartó fejlesztések biztosítják, hogy Ön mindig időben reagálni tudjon a piaci körülmények változására. A munkafolyamatok átláthatósága csökkenti a munkavégzéssel töltött időt, növeli az innovációs képességet, valamint kompromisszumok nélkül csökkenti az adminisztráció okozta leterheltséget, a hozzátartozó egyeztetések feleslegessé válnak. A Brainy Bakery sütőipari szoftver a megfelelő, átlátható rendszerével és kialakításával, létrehozott egy hatékony folyamatot, amire Önnek a vállalata irányításához szüksége van. Győződjön meg róla Ön is. Kérjen időpontot!

Tudjon meg többet!