Cikkek

Hogyan teheti hatékonyabbá péksége/cukrászata termelésirányítását?

A Brainy Bakery-vel!

Az élelmiszeripar egyre nagyobb térhódítása miatt egyre inkább csak nőnek a fogyasztói igények, folyamatosan változnak és bővelkednek az iparban használatos jogszabályok és az ezeknek való megfelelések egyaránt, egyre szigorúbb feltételeknek kell megfelelni. 

Kis pékség, nagyüzemi sütöde vagy akár cukrászda rengeteg szempontot kell, hogy szem előtt tartson annak érdekében, hogy szabályozottan és hatékonyan tudjon működni.

A legjobb kenyér alapja a kovász, a sikeres termelés irányítás alapja pedig a hatékony sütőipari szoftver. A kovásszal készült kenyerek sokkal hosszabb idő alatt kelnek meg, sokáig frissek maradnak, ezért a vásárlók erre több pénzt szánnak, a beszerzésre pedig több időt fordítanak. A vásárlók igényeinek maximális kiszolgálásához szükséges információt pedig a Brainy Bakery sütőipari szoftver biztosítja.

A Brainy Bakery sütőipari szoftver a legproblémásabb, legidőigényesebb pontokon támogatja Önt munkájában a termelés koordinálása közben. A program segít az alapanyag kalkulációban, mennyi alapanyagra van szükség a termékek előállításához, mennyit és mit kell gyártani egy adott napon, emellett lehetővé teszi a beérkező megrendelések nyomon követését, majd a kívánt nap kiválasztása és a rendelések listája azonnal látható. Támogatja Önt a gyártás anyagszükségletének meghatározásában, illetve a csomagolóanyag szükségletben is, ezek alapján a beszerzés megtervezésében, a beérkező áru ellenőrzésében és betárolásában, ami a raktár funkción keresztül érhető el. 

A Brainy Bakery sütőipari szoftver használatával hatékonyan kézben tartja a teljes gyártási folyamatot, beleértve a gyártás ütemezését, a dagasztási csoportok meghatározását, mérlegkezelést a legoptimálisabb gépi és emberi erőforrás alkalmazását. Továbbá a gyorsan változó igények miatt a gyártás újraütemezését is rugalmasan tudja kezelni szoftverünk segítségével. A munkaállomásokra szabott nézetek segítségével pontos képet kapunk a termelés folyamatáról, a folyamatban lévő gyártás állapotáról, a legyártott termékek állapotáról és azok kiszállításról, számlázásáról is. A program nagyban elősegíti több telephely üzemeltetését.

A rohanó világunkban a vevők igényei folyamatosan változnak, az alapanyag árak, a csomagolóanyag gyártók kapacitása, a rendelkezésre álló erőforrások, a feltételek, amelyeknek minden változás mellett meg kell felelnie a vállakozásoknak. A sok komponens egyidejű kezelése komoly kihívást jelent minden vezető számára. A nagy volumenben elvégzendő feladatok manuális kivitelezését hatékonyan már csak egy szakirányú szoftver segítségével tudja végrehajtani, amely a megfelelő helyen a megfelelő automatizációval támogatja munkáját. Keresse kollégáinkat, akik részletesen bemutatják a Brainy Bakery sütőipari szoftvert, hogy cége hatékonyságát programunk segítségével növelni tudja. Kérjen időpontot!

Tudjon meg többet!