Cikkek

A Brainy Bakery szoftver segítségével időt és energiát spórol megrendelései intézésével.

Adminisztráció néhány kattintással.

Szeretné mindig pontosan tudni mely megrendelés vár teljesítésre? Melyik megrendelés hol tart? A Brainy Bakery sütőipari vállalatirányítási szoftver kiváló megoldás minden olyan pékség és cukrászat számára, ahol a fogyasztó az első és kiemelt fontosságú az igények gyors és zavartalan kiszolgálása.

Használata révén felgyorsul a vevők kiszolgálása. Pontosan az lesz legyártva, amire a vásárlóknak szüksége van. Nem lesz elfelejtett megrendelés, nem lesz alapanyag hiány, a raktárkészlet állapotáról pontos információk azonnal rendelkezésére állnak. 

A Brainy Bakery sütőipari szoftverrel időt és rengeteg energiát spórol meg, hiszen a speciális folyamatokat rosszul kezelő dobozos megoldások helyett kifejezetten a pékségek, cukrászatok sajátosságait mindig szem előtt tartó vállalatirányítási rendszer áll Ön mellett és segíti munkáját. A program segítségével Ön mindig időben tud reagálni a piaci körülmények változására is. A munkafolyamatok átláthatósága csökkenti a munkavégzéssel töltött időt, növeli az innovációs képességet, valamint kompromisszumok nélkül csökkenti az adminisztráció okozta leterheltséget, amely végül nagyobb hatékonyságot eredményez. 

A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy a rendelésösszesítőből is lehet gyártásba adni a termékeket, majd a legyártott termékeket lekönyvelni. Lehetőség van boltonként heti sablonok beállítására, amellyel automatikusan felhozza a szokványos darabszámokat, valamint nyilvános felületen magánszemélyek egyszerű rendelés beküldésére. Mindemellett az árak több árlistán, kedvezmények, partneri- és szakbolti szállítási-fizetési adatok megadására is van lehetőség.

A beszerzés részben az árakkal bevételezett nyersanyagok és csomagolóanyagok jegyzéke alapján a rendszer anyagköltséget számít minden termékre, támpontot adva az értékesítési árak megállapításához.

A sütőipari szoftver riportokkal segíti munkáját, a megrendelésekről nyomtatványok érhetőek el, akár visszamenőleg is látható, hogy melyik napon melyik termékből hányat rendeltek. A megrendelések mellett táblázatban, szállítólevélen és számlán is látható melyik boltnak milyen termékek lettek átadva.

A Brainy Bakery pékségek, cukrászatok igényei alapján, problémái kezelésére speciális vállalatirányítási megoldást kínál. A szoftver segítségével egy komplett megoldáshalmazt tart majd a kezében. A teljes péksége irányítását, adminisztrációját egy programban tudja kezelni, amely komoly számítástechnikai ismeretet nem igényel. Engedje meg, hogy bemutassuk a részleteket, foglaljon időpontot és szakembereink készséggel állnak rendelkezésére.

Tudjon meg többet!