BRAINY BAKERY

Hogyan lehet csatlakozni hozzánk?

Mi segítünk a sikeres digitalizációban!

Icon Image

Regisztráció

Egyszerű regisztrációval azonnal kipróbálhatja az E-office csomagunk minden előnyét, kötelezettségek nélkül. Segítünk a felmerülő kérdésekben, valamint a teljes felhasználói kézikönyv és videók is elérhetők.

Regisztráció...
Icon Image

Próbaidő

14 napig rendelkezésre áll a teszt-fiók, amelyben bármi szabadon módosítható! Feltöltöttük a rendszert teszt adatokkal, hogy még jobban el tudja képzelni mire is számíthat! Használjon ki minden pillanatot a tesztelésre és kérdezzen tőlünk bátran.

Bejelentkezés...
Icon Image

Igényfelmérés

A próbaidőszakot követően, mikor már birtokában van a rendszer ismeretével, megfogalmazódhatnak egyedi igények. Testreszabjuk a rendszert, és megtervezzük az egyedi funkciókat az üzem folyamataihoz illeszkedve.

Üzenetküldés...
Icon Image

Előfizetés

A megfelelő csomag kiválasztása után létrehozzuk a saját fiókot, ahová csak Ön és munkatársai tudnak belépni.

Csomagok...
Icon Image

Adatfeltöltés

A teljes körű működéshez rengeteg adat szükséges: nyersanyag specifikációk, anyagnormák, vevők listája, árazások,... Ezek feltöltésében tudunk segíteni, legyenek meg akár digitális formátumban, akár papíron.

Üzenetküldés...
Icon Image

Használatbavétel

A rendszer tesztelése és feltöltése után a valós használat egy természetes dolognak fog tűnni. Erőfeszítések nélkül modernizáljuk vállalkozását, Ön bátran fókuszálhat a jövőre!

Kézikönyv...

Referenciák

Az oldal működéséhez feltétlenül szükséges és munkamenet támogató, az egyes felhasználói munkamenetek azonosítására szolgáló sütiket (cookies) használunk.